Consultanță IT pentru firme

b

SOFT

Consultanță în privința achiziționării de software pentru nevoile firmei în funcție de necesități, costuri și perspective. Consultanța la acest capitol poate scuti firma de cele două extreme: soft inadecvat sau insuficient, ceea ce duce la necesitatea unei noi achiziții sau achiziționarea de soft supradimensionat pentru nevoi, ceea ce duce la un consum financiar inutil.

FLOTĂ

Achizițiile de componente hardware sau de dispozitive sunt un domeniu mare consumator de fonduri dacă nu sunt dozate corespunzător. Uneori e mai eficient să folosești un server și stații de lucru, alte ori e mai bine să existe calculatoare distincte pentru fiecare angajat. Este foarte importantă proiectarea corectă a flotei și consultanța specializată.

REȚEA

Construirea unei rețele e de obicei ignorată în firmele mici, apoi cresc și rețeaua rămâne un veritabil factor de frustrare și de ineficiență. Consultanța în acest sector are scopul de a înlesni comunicarea între diferitele componente ale flotei de calculatoare și dispozitive. Așa se poate determina cea mai buna tipologie de rețea și cele mai eficiente echipamente.

~

SECURITATE

Securitatea datelor din firmă și cea a comunicării între departamente și între oameni e vitală din două considerente. Ea previne pierderea de date dear mai ales furtul sau înstrăinarea datelor. Nimeni nu are ca scop să difuzeze public lista cu clienți sau furnizori, nici alte informații sensibile. Acest sector trebuie acoperit prin politici de securitate serioase.

Consultanță Profesionistă

Uneori un sfat pare neimportant, alteori un sfat poate scuti mii de dolari. Cei ce au nevoie de consultanță IT pot apela cu încredere la noi. Vom oferi consultanță doar în sfera competențelor noastre.

Servicii de consultanță pentru firme

Prin servicii profesioniste puteți economisi bani și puteți evita frustrarea dată de nefuncționarea suficientă sau corespunzătoare a calculatoarelor, imprimantelor și rețelelor. De asemeni puteți proteja eficient datele din firma dumneavoastră împotriva pierderii sau furtului.

Consultanță IT pentru firme
Consultanță IT pentru firme

Consultanta IT la sediul clientului

Când este vorba de consultanță pentru proiectare de rețele, flote, securitate informatică e nevoie de o studiere atentă a ceea ce deja există în firma doritoare de colaborare ca mai apoi, pe baza a ceea ce deja există să propunem cele mai bune soluții și în același timp cele mai eficiente și bine proporționate. Pentru asta e nevoie să ne deplasăm la sediul dumneavoastră.

Consultanță la distanță

Pentru consultanță sau asistență privind funcționarea, reglarea, ajustarea de parametri nu e nevoie de o deplasare ci se poate realiza în cele mai multe cazuri remote sau prin telefon. În astfel de cazuri consultanța costă în accesarea de către tehnicienii de la noi a calculatorului din firmă care are nevoie de intervenție sau unde angajatul are nevoie de asitență

Consultanță IT pentru firme

Contactează-ne acum

Avantaje pentru cei ce încheie un contract de mentenanță cu noi. Au toată partea de consultanță asigurată GRATUIT